Ливорно уволни Ди Карло и върна Никола

Ливорно уволни Ди Карло и върна Никола

Ръководството на Ливорно взе решение да уволни досегашния наставник на тима Доменико Ди Карло и да върне на негово място предшественика му Давиде Никола. Причината за това е слабото представяне на тима, който е в зоната на изпадащите на предпоследното място в класирането след поредната загуба - с 0:3 от Милан.

Така начело на тима се завръща Никола, който ще има задачата да спаси отбора от изпадане в оставащите четири кръга. Именно той бе начело на Ливорно през миналия сезон и бе човекът, който върна тима в Серия "А", но след това бе уволнен на 13 януари, а мястото му бе заето от Ди Карло. Сега двамата отново си разменят местата.

Ливорно не е единствения клуб, който връща треньор, който вече е бил уволнен по-рано през сезона. Преди това подобно нещо направиха и Сасуоло с Еузебио Ди Франческо и Катаня с Роландо Маран.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти