Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Конте: Единственото важно нещо е победата

Конте: Единственото важно нещо е победата

Треньорът на Ювентус Антонио Конте остана доволен от макар и минималния успех с 1:0 над Болоня вчера. Така "бианконерите" направиха поредната крачка към Скудетото, а това е единственото важно нещо за наставника.

"Единственото важно нещо е победата, а тя не дойде лесно. Всички отбори идват на "Ювентус Стадиум", за да се защитават и от нас зависи да намерим пролука към гола. Бяхме твърде бавни през първата част, но след това вдигнахме темпото. Трудно е да играеш срещу отбори, които се защитават с 10 човека. Ние обаче не изгубихме самообладание и успяхме да предотвратим техните контраатаки. Буфон така и не се наложи да се намесва. Отборът израства много и аз съм доволен. Това най-добре обяснява страхотния сезон, който правим. Направихме още една крачка към Скудетото. Сега ще гледаме да продължим в същия дух, без да се интересуваме какво прави Рома", заяви Конте.

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти