Позицията на НКП на Левски за скандала с Илиана Раева и Наско Сираков (видео)

Позицията на НКП на Левски за скандала с Илиана Раева и Наско Сираков (видео)

Националният Клуб на привържаниците на Левски излезе с обяснение за случилото се във Велико Търново. Както е известно, Илиана Раева разказа в своята фейсбук страница, че тя и Наско Сираков са били нападнати от фенове на "сините" при представянето на автобиографичната му книга - "Единакът"!

Наско Сираков и Павел Колев представиха биографичната книга "Единакът" 

Позиция във връзка с твърденията на г-жа Раева

"Уважаеми дами и господа,

Националният Клуб на привържениците и структурата във Велико Търново Old capital boys, заявяваме следното:

На 31.07.2014 г., четвъртък, във Велико Търново се проведе представяне на биографичната книга на г-н Наско Сираков. Домакин на събитието беше г-н Стефан Стоянов , бивш областен председател на Политическа партия „Атака” и настоящ председател на политическата формация на г-жа Илиана Раева във Велико Търново.

На мероприятието присъстваха привърженици на Левски от региона и от София, включително и председателят на НКП г-н Владимир Владимиров. Представянето на „Единакът” започна с встъпителни думи на домакина г-н Стоянов . Той приветства всички с добре дошли и след първите думи на г-н Сираков и г-жа Раева ги прикани да задават въпроси свързани с Левски, спорта и забележете ПОЛИТИКАТА - област, в която г-жа Раева имала какво да ни каже. Това предизвика недоумение у присъстващите, тъй като се случва на представяне на книга и то в навечерието на предсрочните избори.

Трябва да се отбележи дебело, че събитието по никакъв начин не е обвързвано с политика нито е било афиширано като политическо. Въпросите от страна на присъстващите бяха свързани единствено и само с миналото , настоящето и бъдещето на нашият любим отбор Левски. При задаването на няколко въпроса , които явно бяха неудобни за звездното семейство, то реагира бурно и започна спор , в който съпругата на г-н Сираков се държа арогантно и невъзпитано.

На г-жа Раева й беше обяснено, че никой от присъстващите няма тема на разговор с нея, а още по-малко някой се интересува от политическите й проповеди. Г-жа Раева, обаче не промени отношението си – напротив, поведението й явно беше продиктувано от желанието след това са се изкара жертва. Уви, г-жа Раева не успя!

Държанието на всички присъствали и задавали въпроси към г-н Сираков беше АБСОЛЮТНО нормално, но пък остана разочарованието от спестените от негова страна отговори на въпроси, които не би трябвало да са неудобни за един „Единак”. Изключителна доза горчивина присъстващите изпитаха от изказването му, че новосъздаденият Тръст на привържениците, който е едно гражданско обединение в подкрепа на любимия клуб, е безсмислено начинание, което нищо не може да промени.

Привържениците на Левски, стоящи зад тази позиция, заявяваме за пореден път, че дълбоко уважаваме и се прекланяме пред безспорните спортни успехи на г-н Сираков и г-жа Раева. За съжаление обаче високите спортни постижения не са гаранция за високи човешки ценности.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти