Само три оферти за закупуване на Бъфало

Само три оферти за закупуване на Бъфало

Три дни след първоначално обявения краен срок за оферти за закупуване на Бъфало билс само три компании са изявили интерес. Банката „Морган Стенли”, която контролира сделката, обяви, че първите две оферти са допуснати до втория кръг на процедурата. Третата все още се разглежда.

Собственикът на хокейния Бъфало сейбърс Тери Пегула и Г-н „Ще направя и невъзможното за да се говори и пише за мен, дори ще продуцирам собствено ТВ шоу” Доналд Тръмп ще бъдат поканени в хода на август на среща с наследниците на починалия по-рано през годината основател на „бизоните” Ралф Уилсън и изпълнителния директор на тима Ръс Брандън. Големият въпрос обаче е кой е мистериозния трети кандидат?

Феновете на Бъфало се молят това да не е Джон Бон Джоуви, подкрепен от канадския медиен консорциум „Роджърс”. Страховете на запалянковците са, че закупуване от тяхна страна ще доведе до преместване на отбора в Торонто. Няколко хардлайнерски групи вече открито призоваха за бойкот на Бон Джоуви, като местна радиостанция ги подкрепи, махайки всички песни на групата от ефир.

Добрият вариант за феновете ще е третата оферта да е постъпила от името на Том Голисано. Бизнесменът бе собственик до 2011 г. на Бъфало сейбърс, а година по-късно загуби наддаването срещу Меджик Джонсън&Co. за бейзболния Лос Анджелис доджърс.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти