Левски иска 400 хиляди евро за Гаджев

Левски иска 400 хиляди евро за Гаджев

Левски поиска от Лех Познан 400 хиляди евро, за да продаде Владимир Гаджев, разбра "Тема Спорт". Националът е силно желан от полския клуб. Изявите му са били наблюдавани на живо от треньора Мачей Скоржа и главния скаут Томаш Вихнеряк. Те са гледали срещата с Литекс (0:3). Въпреки поражението на "сините" в Ловеч, те са останали доволни от изявите на полузащитника и са били убедени, че той може да се превърне в лидер на Лех.

Вчера местната преса разкри, че ако трансферът се осъществи, то Гаджев ще стане най-скъпо платения играч в състава от Познан. "Скоржа и Вихнярек лично са разговаряли с играча и са го убедили, чедържат да го имат в състава си. Той им е разкрил, че е отказал оферти от Турция, Русия и Китай. И е поставил своите финансови претенции, които са били доста големи. Ако Лех ги приеме, то ще бъде надхвърлен таванът на заплатите. А това няма да се хареса на останалите футболисти, въпреки че на Гаджев е отредено централно място в отбора и ролята му в състава ще бъде водеща", пишат в Полша.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти