Лудогорец обяви официално цената на билетите за Реал, Ливърпул и Базел

Лудогорец обяви официално цената на билетите за Реал, Ливърпул и Базел

Продажбата на билети за домакинските мачове на ПФК Лудогорец от историческото първо участие в Шампионската лига започва на 12 септември 2014 г. Пропуските ще бъдат пуснати в мрежата на Ивентим като пунктове за продажба ще има в по-големите градове на страна, а касите на Националния стадион „Васил Левски“ ще работят в пълния си капацитет. /списък на всички пунктове търсете на клубния сайт и на eventim.bg/

ПФК Лудогорец ще спази обещанието си и до събота – 6 септември включително ще приема заявки на притежателите на клубни карти, членове на фен клубовете в страната и спонсорите на клуба. Те ще имат право на по 2 билета.  Заявките се приемат в клубната база на ПФК Лудогорец.

Свободната продажба стартира на 12 септември като предимство ще имат желаещите да си закупят пакетно пропуски за мачовете с европейския шампион Реал Мадрид, швейцарския Базел и легендарния Ливърпул. До 25 септември ще бъдат продавани само споменатите пакети с 5% отстъпка и едва тогава започва единичната продажба на билети за първия мач с Реал Мадрид.

Целта на пакетната продажба на билетите е да бъдат улеснени всички привърженици на ПФК Лудогорец, които имат желание да подкрепят отбора и в трите мача от най-престижния клубен турнир – Шампионската лига. Така те ще си гарантират предпочитаното място на стадиона за двубоя между момчетата от Лудогорец и Роналдо, и компания, към който има невероятен интерес предвид името на Клуба. Както е известно, Кралският клуб е десетократен европейски шампион и идва за втори път в България.

Цените на билетите са както следва:

Отбор Сектор А Сектор Б „Лъвчетата“ Сектор В Сектор Г

ФК Реал Мадрид 100 лв. 50 лв. 60 лв. 75 лв. 50 лв.

ФК Базел 80 лв. 30 лв. 40 лв. 60 лв. 30 лв.

ФК Ливърпул 90 лв. 45 лв. 55 лв. 70 лв. 45 лв.

Пресслужба Лудогорец

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти