Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Викторио Павлов се оплака от психически тормоз

Викторио Павлов се оплака от психически тормоз

Въпреки загубата в Мездра с 0:1 от врачанския „Ботев”, наставникът на съименника му от Гълъбово Митко Коцинов беше доволен от представянето на своя тим. Треньорът на гостите беше впечатлен от стадион „Локомотив” в железничарския град и перфектната организация на двубоя, а след пресконференцията благодари на всички участвали в нея журналисти. Коцинов отбеляза, че през този сезон тимът му е гостувал в Бургас и Благоевград, но там пресконференции след мача кой знае защо не е имало.

„Доминирахме през първите 15 минути, а след това мачът стана равностоен. След почивката отразихме натиска на домакините, а после показахме какво можем. Жалко, че загубихме, защото с оглед на показаното заслужавахме поне точката... Домакините бяха напрегнати и не показаха онова, което умеят и което знаем, че могат. Но това са си техни проблеми. Ние си имахме своите – много контузии преди мача. Сега мислим за мача за купата срещу „Марек” и се надявам да ги отстраним. Най-важното е да направим един футболен празник за хората в Гълъбово”, заяви Митко Коцинов.

Неговият колега Викторио Павлов пък отчете, че най-важното в мача са били трите точки: „Имаше напрежение в нашия отбор след трите загуби. Радвам се, че победихме. За мен не е важно дали е било с красива или грозна игра, важни са трите точки и най-вече този успех да ни помогне да излезем от психологическата криза, която бяхме попаднали”, заяви Павлов.

За първи път, откакто е начело на „Ботев”, наставникът си позволи да говори срещу групичка от фенове, която от месеци тормози него, футболистите и ръководството на клуба: „Притеснява ме това, че обществеността в града не желае да има отбор в „Б” група. Този отбор е на Враца, не е нито мой, нито на Валери Цветанов, нито на кмета Николай Иванов. Аз съм наемен работник, поканиха ме да работя и давам това, което мога. Но не е нормално псевдофеновете, които се проявиха и днес, да псеват мен и играчите, да ги обиждат, да ги кълнат... Моля тези хора да не идват повече на мачове! Те ни подлагат на психически тормоз. Стига се до там, че футболисти на 27-28 години не смеят да ритнат топката, защото веднага почват да ги обиждат. Това какво е? Какви са тези фенове? Ако искат да управляват клуба, нека извадят 500 000 лева и да го ръководят. Но да дават само акъл... няма да стане!”, коментира още Викторио Павлов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти