Домусчиев обяви името на свой футболист, който може да играе в Реал Мадрид, но при едно условие (видео)

Домусчиев обяви името на свой футболист, който може да играе в Реал Мадрид, но при едно условие (видео)

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви след победата на неговия отбор с 1:0 над Базел, че голмайсторът Йордан Минев е можел да играе дори в Реал Мадрид, но ако е вкарвал положенията, на които излиза.

"Днес бях спокоен. Имах присантиман, че не може всеки път нещата да са срещу нас. Получи се. Това е патент на Лудогорец. Лудите мачове ги правим ние. Това е някаква карма. Казаха го в Англия, Ню Йорк Таймс го написа", каза Домусчиев, след което продължи:

"Днес вкара човекът, който не е вкарвал гол поне от 10 години. Помня му гол в контрола преди три години и то топката го удари по главата на голлинията. Иначе много голове е спасявал. Ако това момче можеше да вкарва положенията на които излиза, щеше да играе дори в отбор като Реал Мадрид. Заслужаваше този гол, толкова години е при нас", добави босът на разградчани.

"Поне един кръг ще се порадваме, че сме втори, а оттам нататък ще видим. Честно казано този мач не ми хареса. Не беше нашият мач, много крив двубой.

До червения картон ставаше страшен мач. След това Базел се затвори, а ние не можем да играем такава игра. Даже често губим, когато в България ни се затварят. Но чист червен картон, при такова влизане счупиха крака на момчето от Черно море. Веднъж съдията да не ни ощети.

Нашите мачове са така - трудни, интересни, до последно държим интригата. Днес на стадиона бяха хората, които ни подкрепят, а не да гледат само Кристиано Роналдо", похвали публиката на стадион "Васил Левски" Кирил Домусчиев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички