Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

Стойчо побесня: Да изхвърлят Левски от "А" група - загубих съзнание, утре някой ще умре

Стойчо побесня: Да изхвърлят Левски от "А" група - загубих съзнание, утре някой ще умре

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов бе бесен от организацията на вечното дерби и най-вече от инцидента, при който бе ударен със снежна топка в главата. Треньорът на червените дори призова Левски да бъде изхвърлен от "А" група, защото изстъпленията на тяхната публика не са за първи път. Екзекутора допълни, че при удара със снежна топка в главата е загубил съзнание и затова е паднал.

"Едно от нещата за нашата победа е самочувствието. Играем много спокойно и дори в определени моменти разкрепостено. Днес теренът и условията бяха в наш ущърб, защото сме по-техничният и по-скоростен отбор. А теренът изравни възможностите. Когато решихме мача, им дадохме да държат топката, но ние бяхме много опасни на контраатаки. При 2:0 беше нормално да затворим играта, да търсим сигурността и да търсим нов гол. Можеше да отбележим още след третото попадение.

През първото полувреме проблемът не беше в защита, а в халфовата линия. Един Съни играеше, а Маркиньос и Фелипе не успяха да се ориентират. Това беше причината да сменим Фелипе. Боби Галчев е футболист, който на такъв терен е силен. Включи се прекрасно, вкара гол.

Нападението можеше да е много по-ефективно, ако халфовете ги подсигуряваха с повече топки. Ще си направим нашите изводи, кое е положително и кое - отрицателно", каза Младенов, след което бе попитан за случката през първата част, при която син фен го удари със снежна топка в главата.

"Удариха ме в главата със снежна топка. Има комисия, която трябва да се ангажира. Това не е първо или второ провинение, а трето. Ако има топки, да изхвърлят Левски от групата. Удариха ме в главата, паднах, загубих за част от секундата съзнание. Докторът ми даде амоняк и се свестих. След това 10 минути не бях много добре. Докога ще ги пазим, докога ще ги галим? Правят каквото си искат толкова години вече. Утре някой ще умре.

Не бяха подготвили терена и организацията беше лоша. Ние загряваме, а техни фенове чистят покрай нашите играчи. Това е най-взривоопасния мач, можеше да стане инцидент. Не стана тогава, а по-късно.

В 11.30 часа нямаше жив човек на стадиона. Дадоха червените топки пет минути преди началото на мача", оплака се Стойчо Младенов.

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА I ЧАСТ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА II ЧАСТ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА

РАДОСТТА НА ЦСКА СЛЕД ШЕСТАТА ПОРЕДНА ПОБЕДА

снимка: Марин Маринов, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти