В Лудогорец стискали палци на Левски срещу ЦСКА

В Лудогорец стискали палци на Левски срещу ЦСКА

Крилото на Лудогорец Михаил Александров призна, че в клуба са се надявали Левски де победи ЦСКА във вчерашното дерби, за да могат "орлите" да стопят разликата с "червените" на върха в класирането. Футболистът допълни, че разградчани нямат право на повече грешки, ако искат и догодина на играят в Шампионската лига.

"Надяваме се да стопим разликата с ЦСКА. Това е нашата цел, ако искаме и догодина да играем в Шампионската лига. ЦСКА се възползва от нашите грешки, така че нямаме право на повече такива. Трябва да вървим само нагоре. Надявахме се ЦСКА да сгреши срещу Левски, но не стана. Ние обаче трябва да си вършим нашата работа. Метерорологичните условия не бяха най-добрите в мача с Черно море, но се справихме. Събират ни се доста двубои, но не можем да си търсим оправдания. Трябва да гоним целите си на всички фронтове", заяви Александров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти