Мойс остава в полезрението на Интер

Мойс остава в полезрението на Интер

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс все още е спряган като възможен вариант за нов наставник на Интер. Подобни слухове се появиха преди няколко седмици и сега те са подклаждани от факта, че шотландецът на няколко пъти е посещавал Италия през последния месец. През миналата седмица пък специалистът е бил засечен в Милано.

В момента начело на Интер е Валтер Мадзари, но неговият стол сериозно се клати след неубедителното начало на сезона в Серия "А". Равенството 0:0 със Сент Етиен в Лига Европа също не бе прието добре от шефовете на "Сан Сиро". В последната седмица пък се появиха твърдения, че напускането на почетния президент Масимо Морати е било продиктувано от несъгласието му с решението на настоящия собственик на клуба Ерик Тохир да подкрепи Мадзари.

Самият Тохир обаче преди време заяви, че иска да направи Интер клуб, който да има стил подобен на отборите в Премиър лийг. Именно заради това пък Дейвид Мойс би паснал идеално на тази философия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти