Руди Гарсия се оплака от терена

Руди Гарсия се оплака от терена

Треньорът на Рома Руди Гарсия се оплака от състоянието на терена на стадион "Луиджи Ферарис" в Генуа. Той заяви, че това е една от причините отборът му да не успее да стигне до победата в срещата със Сампдория (0:0) снощи, макар играчите му да са имали топката в свое владение през по-голямата част от мача.

"Трудно бе да движим топката бързо и точно на подобен терен. Освен това статистиката показва, че не сме отправили достатъчно удари, за да искаме трите точки. Владеехме топката в 65% от времето, но ни трябваше и малко късмет, когато гредата реши, че няма да има гол. Като цяло съм доволен от представянето ни, с оглед на обстоятелствата. Отправихме 20 удара, но твърде малко от тях бяха в очертанията. Играта ни бе под стандартите. Смятам, че всички се раздадоха и имаха правилната нагласа, а това може само да ме радва", заяви Гарсия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички