Гледай на живо

100 години Етър: „Звездите на „Етър” (ветерани) - Национален отбор „Звездите на България” (ветерани) 1:7

Хамес Родригес: Винаги съм бил фен на Реал

Хамес Родригес: Винаги съм бил фен на Реал

Халфът на Реал (Мадрид) Хамес Родригес призна, че винаги е бил фен на този отбор и сега се радва, че може да играе с неговия екип. Колумбиецът премина на "Сантиаго Бернабеу" през лятото с рекорден трансфер от Монако на стойност 80 милиона евро.

"Харесвам Реал още от времето, когато там играеха Зидан, Бекъм и Роберто Карлос. Още от 11-годишен винаги следя мачовете на този отбор. Когато имах свободен ден, пътувах до Мюнхен, за да гледам мача им с Байерн. Тогава се възползвах да се снимам с Кристиано Роналдо. Двамата вече се познавахме, тъй като имахме един и същи агент. Винаги съм искал да дойда тук. Още от 3-4 годишен мечтаех за това и сега се надявам да остана още дълги години. Ще се боря до смърт тази мечта да продължи. Винаги съм знаел, че имам талант, но във футбола ти трябва и малко късмет", смята Родригес.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти