Кличко пак захапа Кобрата: Пулев няма класа да бъде шампион

Кличко пак захапа Кобрата: Пулев няма класа да бъде шампион

Владимир Кличко не пропуска седмица, без да захапе Кубрат Пулев. Тази също не направи изключение. Точно 15 дни преди боя за световната титла украинецът постави под съмнение класата на българина.

„Кубрат Пулев няма класа да бъде шампион. Той е обикновен боксьор в тежка категория със своите силни страни, но недостатъчни, за да постигне нещо голямо.“ Тези думи си позволи 38-годишният Кличко по адрес на Кобрата. Той не се посвени да ги изрече в ефира на RTL - телевизията, с която мениджърската агенция на братя Кличко - KMG, има договор да излъчи мача на 15 ноември в Хамбург.

Кубрат Пулев и Владимир Кличко с официална пресконференция в Хамбург 

„Пулев трябва много, ама наистина много да ме изненада, за да се получи интересен двубой. Много такива като него съм срещал, да бъдат силни на думи, а на ринга нещата изглеждат по друг начин“, коментира още непобедимият повече от 10 години в тежка категория ветеран.
Кубрат Пулев и Владимир Кличко с официална пресконференция в Хамбург 

Кличко разкри и дневния си режим на лагера в Кицбюел. Всяка сутрин шампионът ставал в 6 ч., а от 7 до 9 провеждал първата си тренировка. В 10 ч. закусвал, след което си почивал, а в ранния следобед посвещавал по 2 ч., за да разузнава Пулев на видео. „Вечер тренирам отново два часа, след което разпускам. Играя тенис на маса, разхождам се в планината или плувам“, споделя Кличко.

В същото време в Берлин Кобрата тренира като луд и няма търпение да се изправи очи в очи със своето най-голямо предизвикателство. „Единственото, което искам и на което се надявам, е справедливо съдийство“, казва българинът.

Влади Лазарова, "Преса"

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти