Кубрат Пулев: Бъдещето? Ще видим (ВИДЕО)

Кубрат Пулев: Бъдещето? Ще видим (ВИДЕО)

Кубрат Пулев даде пресконференция в София в присъствието на брат си Тервел и Кристиан Майер от "Зауерланд". Кобрата разкри, че към момента бъдещето му е неясно и не се знае дали ще продължи с германския промоутър.

"За нов треньор и бъдещето ще го мислим тепърва. Все още се възстановявам, е, не съм в болница, както твърдят някои. Няма нищо вярно в спекулациите, че съм със счупена скула. Ако е имало нещо такова, значи съм Батман или Супермен, за да се възстановя толкова бързо. Просто си почивам, нужно ми е време за близките. Цяла година тренирах за този мач и нямах никакво свободно време. Бъдещето ще покаже за новия треньор и накъде ще тръгнат нещата", коментира Кубрат Пулев.
Пресконференция на Кубрат Пулев 
"Ще се срещнем скоро време, за да обсъждаме. Кубрат има време да мисли. Тепърва ще говорим за бъдещето", каза Майер от "Зауерланд".

"Ще анализираме нещата. Какво Кубрат иска, ще се обсъди и работата с треньора - как беше това, как беше онова. Ще седнем заедно на масата, ще му представим какви възможности имаме ние с мачове не само в Германия, а и в България. Това е ново за нас, все повече излизаме от Германия. Например, провеждаме срещи в Дания и Англия. Смятаме, че и в България ще можем да организираме такива мачове, ако останем заедно. По-нататък може би в Америка. Всички пояси в тежка категория досега бяха в Германия, но се вижда, че и другаде може да ги провеждаме", допълни представителят на "Зауерланд".

СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ - ТУК!!!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти