Бербатов: Футболът е проста игра

Бербатов: Футболът е проста игра

Нападателят на Монако Димитър Бербатов е спокоен преди сблъсъка с Байер (Леверкузен) от Шампионската лига в сряда вечер. За българина това е специален мач, защото той се завръща на "БайАрена", където нашумя на международната сцена преди години.

"Много съм щастлив да бъда тук след толкова дълго време. Имах прекрасни моменти в Леверкузен и съм щастлив колко далеч е стигнал клубът", заяви Митко на официалната пресконференция в Германия.

Преди този сблъсък Байер е лидер в Група "С" с актив от 9 точки, докато Монако е втори с 5 точки. Зенит и Бенфика също са в битката за второто място с по 4 точки, което прави срещата много важна за французите.  

"Футболът е проста игра. От нас се иска да възприемем добре указанията на треньора и да ги приложим в действие. Спечелихме първия мач у дома, но утре ще ни бъде по-трудно. Съперникът ще се стреми да ни победи, но ние вярваме в себе си. Подготвени сме за такива двубои, защото се нуждаем от точки. Резултатът от другия мач в групата не ни интересува", каза още Бербатов.

Искаш ли да спечелиш билет за мача Лудогорец - Ливърпул на 26 ноември? Лесно е! Отговори на въпроса тук -->

http://on.fb.me/11RW5uL

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички