Дяков: Не се страхуваме от Ливърпул (видео)

Дяков: Не се страхуваме от Ливърпул (видео)

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков говори пред медиите ден преди предстоящия мач на орлите срещу Ливърпул в груповата фаза на ШЛ.

"Настроението при нас е добро и ще бъде такова. Мачът с ЦСКА е в миналото. Не искам да се връщам на него. Много се изприказва преди и след този мач. Не мога да отговарям за всички, но съм сигурен, че никой не се е пазил за Ливърпул.

Срещу тях излизаме за победа. Друго не ни устройва. Но както и да завърши срещата, искаме хората да са доволни - както тези на стадиона, така и тези пред телевизорите.

Мачът ще е доста различен в сравнение с този в Англия. Надявам се да играем добре както на "Анфийлд" и да спечелим точки.

Всеки един футболист мечтае за мачове като утрешния. Чакаме с нетърпение да играем с подобни големи отбори. Ливърпул е голям и стойностен отбор, уважаваме ги, но със сигурност не изпитваме страх", коментира Дяков.

Искаш ли да спечелиш билет за мача Лудогорец - Ливърпул на 26 ноември? Лесно е! Отговори на въпроса тук -->

http://on.fb.me/11RW5uL

снимка: Марин Маринов, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти