Тръмп е във втория кръг в Йорк без игра, Хоукинс започна с победа

Тръмп е във втория кръг в Йорк без игра, Хоукинс започна с победа

Световният номер 11 Джъд Тръмп се класира директно за втория кръг на Шампионата на Обединеното кралство по снукър, след като съперникът му в откриващия кръг Роузи Маимаити (Китай) не е успял да излети със самолет за Англия заради проблеми с визата. Англичанинът, който е шампион от изданието през 2011 година, ще започне участието си в Йорк чак в събота, когато очаква победителя от двубоя между Адитя Мехта и Алекс Дейвис.

Място във втория кръг без игра си осигури и Джо Пери, след като друг китаец - Чуан Лю, също отказа участие от изданието в "Барбикан Сентър".



Междувременнно с победи на UK Championship започнаха Курт Мафлин, Робърт Милкинс, Греъм Дот и Бари Хоукинс. Мафлин записа най-силни брейкове от 61 и 68 точки при успеха срещу Крис Норбъри с 6:1 фрейма. Милкинс остави в статистиката четири халф-сенчъри брейка при победата с 6:0 части срещу Майкъл Лесли. Световният шампион от 2006 година Греъм Дот пък се разправи с швейцареца Александър Урсенбахер с 6:2 след серии от 61, 51, 52 и 95 точки. Солиден първи мач направи и Бари Хоукинс, който надделя с 6:1 фрейма срещу Ашли Карти. Ястреба реализира пет халф-сенчъри брейка в двубоя - от 53, 62, 64, 53 и 61 точки.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ НА UK CHAMPIONSHIP МОЖЕ ДА СЛЕДИТЕ ТУК!

Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти