Жестокост: Хвърлиха сол в раната на новия национален селекционер (ВИДЕО)

Жестокост: Хвърлиха сол в раната на новия национален селекционер (ВИДЕО)

Дългогодишният изпълнителен директор на БФС Иван Вуцов прояви солидна доза жестокост към новия национален селекционер Ивайло Петев. Според Вуцов, на този етап мястото на Петев не е начело на България.

"Нямам представа как ще я карат там. Ивайло Петев няма необходимият опит. Не го подценявам. Може да стане най-добрият, но все още не е готов за треньор на България. Можеше да се заложи на опитни специалисти като Стойчо Младенов, Пламен Марков или Георги Василев.

Те все пак още не са приключили с треньорската си кариера. На Петев какво ще му каже някой играч: Айде, бягай оттук, нали те познавам как те съблякоха в Левски, а ти сега ще ме учиш".

Вуцов все пак се усети, че малко прекали с нападките и заяви: "Това май не трябваше да го казвам. Представям си сега какви заглавия утре ще излязат. Но аз съм искрен и директен, казвам каквото мисля".

"В Левски не трябва да се действа на парче. Там е нужен хирург. Мен ме смениха, защото след като станах шампион, на следващата година бях втори. За Левски второто място е все едно си изпаднал", каза още Вуцов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти