Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

"Сините" легенди не оставиха шанс на Левски София-Запад (видео+галерия)

"Сините" легенди не оставиха шанс на Левски София-Запад (видео+галерия)

Отборите на Левски и Левски София-Запад завършиха при резултат 7:2 в шестото издание на традиционния коледен двубой по футзал. Срещата се игра в залата в Сливница пред около 1000 зрители.

Футболният тим игра с юбилейните жълто-червени екипи и бе представен от клубните легенди Даниел Боримиров, който се отчете с хеттрик, Георги Иванов, Христо Йовов, Елин Топузаков и Станислав Ангелов. Вратар бе младият Станислав Димитров.

Левски - София Запад - 7:2 

Боримиров успя да се разпише още в 3-ата минута след комбинация с Йовов и да изведе Левски напред. Две минути по-късно Пелето покачи на 2:0. Последва натиск на съперника, който не се увенча с успех, а вместо това в 11-ата минута Гонзо с ефектно изпълнение вкара трети гол. Малко след него Йовов пропусна да отбележи. В 17-ата минута обаче Бижутера поправи грешката си и отбеляза за 4:0.

В 18-ата минута Димитров прояви страхотен рефлекс след удар на Делян Койчев. В следващата атака Йовов направи още един пропуск.

Доминацията на Левски продължи и след почивката и в 24-ата минута Боримиров завърши с точен удар страхотна триходова комбинация. Минута по-късно Александър Димитров отбеляза за София-Запад. След това на игрището се появиха част от юношите на "сините", както и Стефан Велев, и София-Запад овладя инициативата. Деян Койчев в 34-ата минута върна още едно попадение.

До края на срещата Валентин Добревски също успя да се разпише, а Даниел Боримиров оформи своя хеттрик и любимия за "сините" фенове резултат 7:2. В последните минути Гонзо застана на вратата, за да бъде шоуто пълно.

Левски - София Запад - 7:2 

Преди началото на двубоя имаше тържествена програма, а зрителите имаха възможност да спечелят множество награди. В разпределението на наградите участва всеки, закупил дарителски ваучер на цена от 5 лева. 3 лева отиват за подпомагане съществуването на отбора по футзал, а останалите 2 за ще бъдат преведени по сметките на Тръст "Синя България" за издаването на книгата "100 години Левски".

Част от тържеството бяха и мачове между различни формации от школата на Левски, ДИТ и детски отбор на Сливнишки герой.

На полуфиналите Левски победи Сливница с 6:0. В другата полуфинална среща ДИТ надделя над Левски-Раковски с 1:0. На финала "сините", водени от Веско Сърбаков, удариха ДИТ с минималното 1:0.


Левски - София Запад - 7:2

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА


Репортажите от предишните години:

Срещата през 2009 г.

Срещата през 2010 г.


Срещата през 2011 г.

Срещата през 2012 г.

Срещата през 2013 г.

снимки: Емона Цончева/Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички