Гонзо за Херо: Поведението му е некоректно и грозно (видео)

Гонзо за Херо: Поведението му е некоректно и грозно (видео)

Спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов говори пред медиите в залата в Сливница. Гонзо коментира отказа на Димитър Димитров да поеме "сините". Вчера Херо изказа своята гледна точка по въпроса.

"Аз съм много обиден и огорчен от това, което направи Димитър Димитров. На последната среща той не дойде, а на следващия ден даде пресконференция. Каних го няколко пъти. През октомври му предложих Левски да му купи апартамент, за да живее в София. Това, което направи, бе некоректно и грозно. През цялата пресконференция той говореше срещу мен.

През октомври той замина за Холандия на разноски на Левски, за да гледа футболисти. След това не ми предостави никакъв списък. Няма да влизам повече в полемики с него. Достойнството му е под съмнение.

Три пъти бях в Бургас, за да се срещам с него. Виждахме се и във Варна, в Стара Загора. Няма как да обяснява, че не е част от процесите в тима, след като Петър Колев ми беше помощник. Ако той искаше, щеше да е на "Герена" от октомври.

Вярно, че в Левски са трудни времена, но съм пред вас, трудя се, работя. Ако е казал, че не съм му вдигал телефона, значи е голям лъжец", каза Иванов преди традиционния коледен двубой с тима по футзал Левски София-Запад.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти