Потвърдиха сделката за Парма

Потвърдиха сделката за Парма

Продажбата на Парма на руско-кипърския консорциум Dastraso Holding вече е факт, стана ясно вчера. Временен президент на клуба ще е Фабио Джордано. В последните дни ситуацията около Парма може да се определи като пълен хаос. Бившият собственик Томазо Гирарди обяви, че новият президент ще е Пиетро Дока, но самият той отрече.

"Дока беше смутен от медийния натиск и се оттегли. Аз ще изпълнявам задълженията на президент в следващите три месеца, след това ще съм вицепрезидент. Пиетро Леонарди остава генерален директор", съобщи Джордано.

"Новите собственици са добре известни, но засега не мога да разкрия имената им, защото сме подписали споразумение за конфиденциалност. Много клубове по света са притежавани от чужденци. Благодаря на Гирарди, който продаде клуба за доброто на града. Целта ни е да останем в Серия "А". Още не мога да кажа каква сума ще бъде отделена за нови попълнения", сподели още Фабио Джордано.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти