Иво Тонев: Левски се доближава до лиценза

Иво Тонев: Левски се доближава до лиценза

Левски е постигнал сериозен напредък към взимането на лиценз за Европа, разкри председателят на Управителния съвет Иво Тонев. До 31 март "сините" трябва да покрие или поне разсрочи задължения за повече от един милион лева и за момента е свършена сериозна работа в тази посока.

"На този етап съм доволен от работата, която се върши и от прогреса, който постигнахме, така че лицензът да изглежда по-близо. Особено след като от УЕФА вдигнаха мониторинга от клуба. Все пак имаме още много работа и не искам да коментирам темата много подробно", каза Тонев пред 7 дни спорт.

До момента е изчистена трансферната сума за Кевин Брю към френския Истър. Играчът обаче все още има до получава пари. От Черноморец пък се съгласиха да направят отсрочка за дължимото по преминаването на Пламен Димов на "Герена". Бившият наставник на Левски Славиша Йоканович и щабът му имат да взимат около 200 хиляди евро, но също се съгласиха на отсрочка.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти