Владислав Романов: ЦСКА се бие със сърце и агресия

Владислав Романов: ЦСКА се бие със сърце и агресия

Крилото на Локомотив (София) Владислав Романов прави много силен сезон. Преди два дни отбеляза второто попадение за победата с 2:0 над ЦСКА, което е негово четвърто попълнение за сезона в "А" група. Юношата на "червените", които отпразнува попадението си пред около 6000 фенове на "армейците" на стадион "Локомотив" обяви, че не е искал да дразни привържениците на родния му тим. Той бурно изрази радостта си, показвайки своето име на фланелката пред феновете на 31-кратните шампиони.

"Всъщност това беше спонтанна реакция. Искам да се извиня, ако съм обидил някого с този жест. Не съм искал никого да дразня. Просто така ми дойде. Впоследствие си осъзнах грешката. Наистина хвърляха предмети и камъни по мен, хич не е приятно, ням как да не се уплашиш. но те си имат право да подкрепят отбора и да ни освиркват, разбираемо е,. Но аз не съм искал да провокирам никого", коментира Романов пред "Тема Спорт".

Локо Сф победи 9 от ЦСКА с 2:0 "Победихме ЦСКА, тъй като бяхме по-агресивни, по-задружни. Теренът наистина не позволяваше да се играе много футбол, преобладаваше битката, но ние я спечелихме. Но хайде стига - не само теренът на Локо е лош. Доста от стадионите в България предлагат много трудни условия. както и да е главната причина за нашия успех бяха колективът и агресията. И това, че играхме със сърце. Тези три точки ни гарантираха участие в Топ 6, което беше нашата цел. Наистина теренът бе много тежък, което бе проблем и за нас, и за ЦСКА. Но явно ние се нагодихме по-добре", споделя крилото.

"Димитър Васев има главна заслуга за доброто ни представяне. Изградихме страхотен колектив, в който всеки помага на другия, няма лидери, всички се борим заедно и печелим заедно. Мисля, че това е най-големият плюс на Локомотив пред останалите отбори", категоричен е Романов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти