Феновете на Порто спокойни, Тейо няма да се връща в Барселона

Феновете на Порто спокойни, Тейо няма да се връща в Барселона

Намиращият се в превъзходна форма от началото на сезона Кристиян Тейо няма да се завръща на „Камп Ноу“ през лятото, успокои феновете на Порто агентът на играча Хосе Мария Оробихт. Фланговият нападател се присъедини към „драконите“ миналото лято, като договорът му е за две години под наем на „До Драгао“. След поредицата му от силни игри обаче, все повече се засилиха слуховете, че Луис Енрике би желал да види Тейо обратно в редиците на Барселона.

„Договорът за наем на Тейо е за срок от две години. Барселона принципно може да си го върне след края на настоящия сезон, но бъдете спокойни – това няма да се случи“, увери привържениците на „драконите“ с изявлението си пред медиите в Португалия импресариото.

До момента Тейо е взел участие в 30 мача във всички турнири, като има на сметката си 6 гола и 11 асистенции. Кулминацията в представянето му пък бе този уикенд, когато сам разби Спортинг (Лисабон), реализирайки хеттрик за класическата победа на „драконите“ над „лисабонските лъвове“.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти