Гледай на живо

Николай Желязков и Александър Попов застават един срещу друг преди дългоочаквания финал между Левски и ЦСКА във волейбола

Семейството на Берое се увеличи

Семейството на Берое се увеличи
Тази сутрин съпругата на бившия капитан на Берое Ваня Джаферович - Евгения, роди син. Навръх националния празник на България с мерки на централен нападател 3650 г и 52 см в бургаската болница "Дева Мария" проплака Бо Джаферович.

"Всички сме добре и се радваме много за раждането на второто ни дете" - каза за каза пред beroe.bg Ваня Джаферович.

"Да, това е щастието! Най-прекрасния баща и съпруг, най-миличката кака Леа и... Бо Джаферович (Beau Dzaferovic)" - написа Евгения в личния си профил във Facebook. 

"Сърдечни благодарности на МБАЛ Дева Мария, доктор Мирослав Минчев и Борис Минчев, Адриана Палазова, Светлина Николова и целия екип. Както и на Ния Кирчева!" - казаха още от семейството.

"Имаме си бебееее!" - радваше се тази сутрин малко след 8:30 часа щастливият татко в социалната мрежа, пускайки снимка на Евгения и него веднага след раждането.

Семейство Джаферович вече има дъщеря - малката Леа, която се роди на 11 февруари 2012 година също в Бургас. Евгения Джаферович е на 25 години и е бивша плувкиня, като има 85 медала от различни състезания. Позната е на публиката от конкурсите за Плеймейт, както и от участието й в третото издание на "Сървайвър". За кратко работи в спортна медия, както и в предаването на Денис Ризов по БНТ 1 "Денис и приятели".

И Леа, и Бо още от малки ще бъдат възпитавани като беройци, обещават от семейството. Понастоящем Ваня Джаферович е маркетинг директор на Берое, а освен това е и помощник треньор на наборът до 17 години, който играе в Елитната юношеска група. Той остана в историята като капитанът на зелените сърца, след като пое капитанската лента на клуба преди години. Няколко контузии обаче го отказаха от активна състезателна кариера. Ваня Джаферович спечели петия сезон на риалити предаването Survivor в края на 2014 година.
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти