Георги Марков: За нас Бадема е като Меси и Марадона

Георги Марков: За нас Бадема е като Меси и Марадона

Поредно запомнящо се изявление направи изпълнителният директор на Локо (Сф) Георги Марков преди мача на "железничарите" с Ботев (Пловдив). "Винаги съм казвал, че Ботев е от любимите ми отбори в България. Локо обаче е над всичко и ние отново ще търсим победата. Локо, Левски и Ботев за мен винаги са били най-големите отбори и затова дербитата помежду им са особено интересни. Очаквам отново силен мач", коментира бившият национал пред "Меридиан Мач". 

Той отново говори и за ролята на Емил Гъргоров в състава на "червено-черните". "Цяла зима ни притискахте и едва ли не ни се смеехте, че не взимаме нови. Ние обаче си чакахме точно тези, които ни трябва и ефектът се вижда. Силният ни състав се обогати сериозно с Гъргоров и Старокин. Бадема си е футболист отвсякъде. За нас той си е като Меси и Марадона, няма какво да се лъжем. Освен това влияе добре и на останалите. Вписва се в колектива и е голям лидер", каза още Марков.

За пореден път Марков избяга темата с целите. "Ние никога не сме говорили за големи амбиции. Играчите обаче показват, защо всички трябва да се съобразяват с Локомотив. Няма да има никакъв проблем да си уредим и стадион, и всичко необходимо за едно евроучастие. Нека само си го заслужим", завърши шефът на Локо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти