Ботев готви сензация с трансфер от Нотингам

Ботев готви сензация с трансфер от Нотингам

Ръководството на Ботев (Пловдив) иска на всяка цена да привлече вратаря на Нотингам (Форест) Димитър Евтимов. "Канарчетата" са набелязали играча от дубъла на двукратния европейски шампион за заместник на напускащия титуляр Адам Стаховяк. Пловдивчани вече са провели разговор с младия талант и се очаква в близките дни да стане ясно дали подобен изненадващ трансфер може да се осъществи.

Големият "коз" на Ботев, с който тимът се надява да "изкуши" Евтимов, се казва Петър Пенчев. Старши треньорът на "жълто-черните" е в отлични отношения с него. Двамата работеха заедно в Чавдар (Етрополе) и са останали приятели. Офертата на Ботев вероятно ще бъде не за откупуване на правата му, а за отдаването му под наем.

Ако не се стигне до сделка с Нотингам, то двукратният шампион на България ще премине към вариант "Б". Това означава, че пловдивчани ще предприемат офанзива по привличането на Пламен Илиев. Тигъра изпадна в немилост в Левски и може да се окаже поредният играч, напуснал "Герена" в посока "Коматево".

"Стандарт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти