Журналист вбеси Надал с въпрос за съдията Бернардес

Журналист вбеси Надал с въпрос за съдията Бернардес

Рафаел Надал явно е изключително чувствителен към темата "Карлос Бернардес". След скандала между двамата на полуфинала в Рио де Жанейро на 22 февруари, Матадора се зарече да поска един от най-елитните съдии в тениса да не ръководи повече негови мачове. Тогава Бернардес на два пъти предупреди Надал за твърде голямо забавяне преди изпълнението на сервис, а Рафа изригна и си позволи да говори на висок тон на арбитъра.

Междувременно, Роджър Федерер и Новак Джокович взеха страна по конфликта и обявиха, че към всеки тенисист трябва да има еднакво отношение. На пресконференцията след побета над Алмагро, журналист се опита да повдигне темата, но Надал бързо го прекъсна с думите: "Можете да попитате хората от ATP дали някога съм имал проблеми с някой от съдиите за тринайсетте години, откакто съм в професионалния тур.

Никога не съм имал сериозен спор с някой от тях. Ако съм се държал неуважително, можеше да дойдете в Майорка и да ми го кажете лично, както и всеки друг човек." "Поканен ли съм", отвърна журналистът. "Не, не сте поканен, защото вие винаги търсите конфликти и ви познавам много добре", гневно отговори Рафа. Той продължава в следващия кръг срещу Андрей Кузнецов.

TennisKafe.com

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти