Венци Василев: През второто полувреме се коригирахме

Венци Василев: През второто полувреме се коригирахме
Официален дебют с фланелката на „Берое“ днес направи централният бранител Венцислав Василев, който сподели своето мнение относно победата над „Атлантас“ днес с 2:0. Ето какво каза той пред чакащите го журналисти:
– Как се чувстваш? Доволен ли си?
– Доволен съм. Мисля, че бяхме по-добрият отбор на терена. Особено през второто полувреме се справихме доста добре, поне според моето мнение.
– Като цяло трудно влязохте в мача. На какво отдаваш – на напрежение, на време?
– Да, може би и напрежението, и времето. Това ни е едва трети мач и както знаете, подготовката ни бе много къса и може би на това се дължи. Но радващото е, че през второто полувреме успяхме да коригираме.
– Доста нови футболисти в отбора… Ще успеете ли да се сработите?
– Ще успеем – няма как. Трябва да се сработим и още в следващия мач да играем по-добре и по-добре.

– В тази среща заедно с Иво Иванов пази централния нападател на „Атлантас“ Андрей Панюков, много бърз футболист. Как успяхте да го опазите и физически да издържите в същия момент?
– Няма проблеми. С Иво сме опитни футболисти и няма проблеми.

– Как ще се настроите за втория мач… Ясно е, че ще го вземето изцяло и няма да го подцените, но все пак е част от подготовката?
– Треньорът ще каже как ще подходим към мача, но няма как да се отпуснем. Трябва да си го вземем, да затворим двете срещи и да продължим да играем в следващия кръг най-вероятно с „Брьондби“.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти