Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:4

Симеоне: Талантът е налице, но трябва още много работа

Симеоне: Талантът е налице, но трябва още много работа

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е убеден, че отборът има огромен потенциал и може да направи много силен сезон, но за целта всеки от футболистите трябва да работи с максимална отдаденост и да използва в пълна степен силните си качества.

"Щастлив съм, защото ставаме по-добри като отбор. Направихме някои много интересни неща в атака", каза Чоло след победата с дузпи над японския Саган Тосу. - Използвахме схемата 4-3-3, която редовно присъства в тренировките ни. Мачът ще се запомни с гола на Коке от корнер. Наистина уникално изпълнение. Такива ситуации са много сложни за вратарите, защото те не могат да преценят точно траекторията на топката".

"Лусиано Вието, Анхел Корея, Яник Ферейра Караско и Оливер Торес могат много да вдигнат нивото на отбора. Разполагаме с изобилие от талант, който ни е необходим, но имаме и доста какво да подобряваме, най-вече в тактическо отношение", добави аржентинецът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички