Вихър (Николово) развинти новака Кариана (Ерден)

Вихър (Николово) развинти новака Кариана (Ерден)

Отборът на Вихър (Николово) стана областен първенец в турнира за Купата на България по футбол. Четвъртодивизионният тим надигра категорично новака в Северозападната „В” група Кариана (Ерден), победи го с 3:1 и по този начин го изхвърли от по-нататъшно участие в надпреварата. Двубоят се игра пред рекорден брой зрители на стадиона в село Николово.

Домакините откриха резултата в 32-та мин., когато Галин Славчев се разписа ефектно след асистенция на Милен Заков. От пряк свободен удар Георги Цеков възстанови равенството осем минути преди почивката. В 46-та мин. защитникът на Вихър Емилиян Ивов с мощен шут от фаул от 30 метра не остави никакъв шанс на вратаря Лени Георгиев.

Пет минути преди края на мача Кристиян Методиев-Пато бе спънат в наказателното поле на Кариана и Милен Заков вкара отсъдената дузпа, оформяйки крайния резултат. Още същата вечер футболистите на Вихър поляха подобаващо успеха си в турнира със запомнящ се купон в ресторанта на хотел „Монтана”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти