Славия прати слаб Лудогорец в бокса (видео)

Славия прати слаб Лудогорец в бокса (видео)

Отборът на Лудогорец отново зацикли в "А" група, след като не успя да победи гостуващия тим на Славия. Мачът от 7-ия кръг в елита завърши при резултат 1:1.

Вирджил Мисиджан изведе българския шампион напред в 56-ата минута, а Антон Карачанаков изравни от фаул в 87-ата.

Извън титулярите за "орлите" отново остана националът Владислав Стоянов.

Лудогорец за пореден път не бе на добро равнище и допусна грешки в защита. В офанзивен план пък, с малко изключения, "орлите" бяха беззъби и разпиляни.

От своя страна пък Славия продължи със стабилното си представяне от началото на сезона и търпеливо изчака своя шанс. Гостите рядко застрашаваха стража Борян, но за сметка на това пък играха доста организирано в дефанзивен план.

Началото на срещата бе доста скучно. Инертната игра продължи до самия край на първата част и съвсем логично нямаше нито една опасност пред двамата вратари. Футболистите на Едуард Ераносян и Иван Колев на няколко пъти се пробваха на превземат противинковата врата с изстрели отдалеч, които не намериха целта.

Играта на Лудогорец не вървеше. Домакините сътвориха смислена атака чак в 45-ата минута. Марселиньо центрира към Клаудио Кешеру, който стреля с глава, но Марио Кирев бе заел добра позиция и спаси.

Секунди по-късно фалцов удар на Александър Василев профуча на сантиметри от страничния стълб.

Славия можеше да се похвали с добро изпълнение на Антон Карачанаков от фаул, но за късмет на "орлите" топката не навести вратата на Милан Борян. "Белите" бяха беззъби в атака, но за сметка на това в защита играха компактно и подредено и не оставиха шанс на звездната селекция на шампионите.

Втората част бе по-интересна. В 55-ата минута гол на Кешеру не бе зачетен заради засада.

Вирджил Мисиджан изведе Лудогорец напред в 56-ата минута. Холандецът опъна мрежата с премерен удар покрай стража на гостите Кирев, след колективна грешка на двамата централни бранители.

В 64-ата минута бомбен удар на Кишеру срещна горната греда. В 76-ата минута Вандерсон повтори упражнението, но с малката разлика, че нацели десния стълб.

В 87-ата минута Антон Карачанаков изравни, след перфектно изпълнен пряк свободен удар.

В самия край на срещата Андрей Препелица направи непростим пропуск. Румънецът бе оставен напълно непокрит, но не уцели вратата от няколко метра и лиши своя тим от трите точки.

ЛУДОГОРЕЦ - СЛАВИЯ 1:1

1:0 Мисиджан 56
1:1 Карачанаков 87

МИНУТА ПО МИНУТА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти