Бижутера: Вече няма пречка да се върна на "Герена"

Бижутера: Вече няма пречка да се върна на "Герена"

Бившият капитан и спортен директор на Левски Христо Йовов е готов да се завърне на "Герена", след като Тодор Батков се раздели с акциите си в клуба. Бижутера се оттегли от директорския пост през март 2013 година и оттогава е без работа. Основният мотив за раздялата му със "сините" тогава бе неразбирателство именно с адвоката.

"Левски е приоритет и трябва да бъде такъв за всеки, който има възможност да се възползва от нея. Сега нищо не ме спира да се върна. Няма обаче сензации. Не съм получавал покана да го сторя. Просто казвам, че нещата се промениха и ако получа предложение, едва ли ще го откажа", призна пред bTV Йовов.

Един от най-големите футболисти на "сините" в последните години с ръка на сърцето каза, че 26-кратният шампион на България няма как да се пребори за титлата или купата този сезон.

"За съжаление, не смятам, че това може да се случи. Няма какво да си кривим душата. Има доста нови попълнения в Лудогорец, за които, като съберем платените пари, те надвишават целия бюджет на Левски. Но това, от друга страна, може само да амбицира футболистите на Стойчо Стоев да продължат да се борят", завърши Христо, според когото най-голямото богатство на клуба в момента са юношите.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти