Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:4

Пол Джордж развали вечерта на Брайънт и Лейкърс

Пол Джордж развали вечерта на Брайънт и Лейкърс

Пол Джордж напомни на какво точно е способен, когато е във форма и развали емоционалната вечер на Коби Брайънт и Лос Анджелис Лейкърс. Легендата на “езерняците” обяви официално, че се оттегля от играта след края на този сезон, но това не трогна гостите от Индиана Пейсърс, които победиха местния тим със 107:103.

Джордж бе над всички на паркета в “Стейпълс Сентър” и завърши с 39 точки, 4 борби, 1 асистенция, 2 отнети топки и 1 чадър. Крилото се отличи с 5 тройки от 10 опита, а от наказателната линия вкара 14 от 17 опита.

Монта Елис добави 15 точки и 6 асистенции за триумфа на гостите, а Джордж Хил и Родни Стъки вкараха по 11 точки. Иан Махинми също изигра нелош мач с 8 точки, 10 борби, 2 чадъра и 2 асистенции.

Коби Брайънт завърши с 13 точки за 33 минути игра, пропускайки 16 от общо 20 стрелби. Гардът с №24 добави 4 борби, 3 асистенции и 1 отнета топка към статистиката си. Ник Йънг и Джордан Кларксън вкараха по 22 точки за домакините, като Кларксън овладя 10 борби и направи 6 асистенции към статистика си.

Загубата бе шеста поредна и общо четиринадесета за Лейкърс през сезона. Играчите на Байрън Скот имат баланс 2-14, докато Индиана е с 11 победи и 5 поражения.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти