Крушарски: Очаквам победа в дербито на Пловдив

Крушарски: Очаквам победа в дербито на Пловдив

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски демонстрира завиден оптимизъм преди дербито с Ботев пред „Тема спорт“. 

„Очаквам победа Готови сме за старта на пролетния дял и се надявам да го покажем още в първия ни мач. Иначе целта ни е място в златната среда", заяви Крушарски. Той говори и за плановете си относно клуба.

„Изграждането на базата ни в Говедарци върви с пълна пара, само снегът малко ни пречи там. Изходните работи са завършени. Чакаме да се стопи снегът и започваме настилката. Иначе на „Лаута" нещата са още в начална фаза. Концесията е изтекла, водим разговори за по-бързо решение на въпроса."

"Виждате, че централният терен на стадион „Локомотив" не е в добро състояние. Трябва да се ремонтират и помощните игрища и те са в окаяно състояние. На „Лаута" въобще не може да се води подготвителен процес. Търсим варианти по най-бързия начин да подпишем договор, за да може да работим както трябва", добави бизнесменът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти