Миньор (Пк) и Септември (Симитли) не се победиха

Миньор (Пк) и Септември (Симитли) не се победиха

Миньор (Перник) и Септември (Симитли) не успяха да излъчат победител и завършиха 0:0 в контролна среща, играна на изкуствения терен „Звезда" в Перник. Непрестанният силен вятър затрудни двата състава и даде отражение върху показаното на терена. Първата сериозна опасност бе за домакините, които още в 8-ата минута можеха да излязат напред в резултата, но вместо да шутира, Тодоров потърси пас и сгреши. Малко по-късно вратарят на Миньор Алекс Георгиев трябваше да проявява рефлекс заради силен удар на Димитър Илиев. В 33-ата минута новото попълнение за перничани Даниел Гогов изпълни хубав пряк свободен удар, а Даниел Стефанов довкара отбитата от вратаря топка. Попадението обаче не бе зачетено заради маркирана засада.

Това бе последната проверка на Миньор преди началото на пролетния дял от първенството. Очаква се в средата на следващата седмица да станат ясни окончателно и новите попълнения в тима.

Двубоят започна с едноминутно мълчание в памет на починалия голям български футболист Трифон Иванов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти