Разбулена е мистерията около контузията на най-конвертируемия футболист на Лудогорец

Разбулена е мистерията около контузията на най-конвертируемия футболист на Лудогорец

Лечението на един от най-качествените футболисти на Лудогорец - Вирджил Мисиджан е объркано и това е причината той да е извън игра вече цели четири месеца, научи Sportal.bg. 22-годишното крило получи травма в коляното по време на мач на дублиращия тим с Локомотив Горна Оряховица в "Б" група през месец октомври миналата година. Първоначално прогнозите сочеха, че футболистът ще пропусна срещите на "орлите" до Нова година, но се оказа, че Мисиджан ще бъде готов чак през април.

Веднага след като получи контузията, Мисиджан е решил да се прибере в Холандия, за да проведе своето лечение. След задълбочени анализи специалистите в Лудогорец стигнали до извода, че лечението е объркано. Именно поради тази причина докторите, които се грижат за играча, са променили методите и се надяват, че през април Мисиджан ще бъде напълно готов за игра.

По думите им излизало, че заради грешката на колегите им в Холандия, възстановяването на Мисиджан ще протече доста по-дълго отколкото изисква подобен род травми. Именно поради тази причина шефовете на разградчани смятали да прекъснат практиката футболистите им да се лекуват в чужбина. Изключение ще правят клиники, които са добре познати и там работят доказани специалисти.

До този момент Лудогорец пази пълно мълчание относно контузията на един от най-конвертируемите си състезатели. Холандецът направи истински фурор по време на гастрола на българския шампион в Лига Европа и в канцелариите на разградчани пристигнаха множество оферти. Тогава ръководството на "орлите" обаче прецени, че не е настъпило време за продажба и реши да го задържи в редиците на клуба.      

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти