Зак Лавийн спечели спектакъла на забивките в "Звездния уикенд" (видео)

Зак Лавийн спечели спектакъла на забивките в "Звездния уикенд" (видео)

Зак Лавийн спечели може би най-красивия конкурс за забивки в историята на звездния уикенд от Националната Баскртболна Асоциация, след като гардът на Минесота Тимбъруулвс и Аарън Годрън от Орландо Меджик направиха шоу, съпоставимо с това на легендите Майкъл Джордан и Доминик Уилкинс от 90-те години на миналия век.

Лавийн и Гордън изнесоха мега-спектакъл за зрителите, които ще говорят за случилото се и по време на самия двубой на най-добрите в Лигата, насрочен за по-късно днес. Лавийн спечели след допълнителни опити, с което се присъедини към елитната компания на Джордан, Джейсън Ричардсън и Нейт Робинсън, които също са печелили две поредни издания на грандиозното шоу на забивките.

Запитан дали това беше най-добрият двубой в историята, Лавийн отговори: "Половината от забивките ни могат да ги изпълнят само професионалисти, трениращи единствено това. На тях може би им трябват по четири или пет опита, за да го направят, а ние ги изпълнихме от първия път. Беше голяма лудост, така че аз мисля, че това е най-доброто шоу в историята на звездния уикенд".

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички