Димитър Пенев - само той може да коментира така ситуацията в ЦСКА и родния футбол (видео)

Димитър Пенев - само той може да коментира така ситуацията в ЦСКА и родния футбол (видео)

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев направи любопитен коментар на ситуацията в "червения" клуб.

"ЦСКА всички знаем по малко, но още не сме се обединили да кажем истината. Има хора, които обичат ЦСКА, не говоря за феновете, защото те са №1. Някои от ръководните кадри мислят по тези въпроси, защото те са много тежки и сложни. В цяла Европа и в целия свят виждаме, че едно дружество, едно ръководство се ръководи от няколко човека. Тези индивидуални пробиви не вървят вече, защото вече нямаме ТКЗС-та и ДЗС-то, от където да се взимат средствата и затова трябва да се знае къде се дават, къде се отчитат. После ако нещо не върви, да се развали и да се започне отново. Няколко човека имат смелост и когато кажат истината, другите не вярват или се колебаят да продължат напред. Пак вкарваме стария танц - една напред, две назад", категоричен е Пенев.

За поредна година той е патрон на аматьорския турнир по минифутбол и тенис на маса в Албена.

"Ще има много коментари - аматьорският футбол и професионалният футбол, Европейско първенство. Ще има и много басове, ще има и много къпане... Басове на риба за резултатите", допълни Димитър Пенев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти