Селекционерът на Унгария: Липсваше ни увереност

Селекционерът на Унгария: Липсваше ни увереност

Селекционерът на Унгария Бернд Щорк бе тъжен след загубата с 0:4 от Белгия на 1/8-финала на Евро 2016. Той заяви, че играчите му не са показали онзи дух, който демонстрираха в първите мачове в турнира, а като че ли им е липсвала и увереност на терена.

"Трудно е да анализираш мач, който отборът ти е загубил с 0:4. първо искам да поздравя Белгия за достигането до 1/4-финала. Не бях доволен от първото полувреме и от факта, че ни вкараха след статично положение. Не бяхме достатъчно смели, както в предните мачове. Липсваше ни увереност. На полувремето казах на играчите, че трябва да покажат повече амбиция. Това даде резултат и имахме няколко възможности да изравним. И точно, когато щяхме да рискуваме всичко, получихме втори гол. Хвърлихме се в атака и това ни оголи в отбрана. Въпреки това поздравявам моя отбор за представянето им на еврофиналите. Сега започваме да мислим за предстоящите световни квалификации", заяви Щорк.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти