Христо Янев: Ще видим другата седмица колко сме готови

Христо Янев: Ще видим другата седмица колко сме готови

Наставникът на ЦСКА-София Христо Янев е доволен от своите играчи, които завършиха 0:0 с Удинезе на стадон "Българска армия" в последната си контрола преди старта на първенството.

"Нормален двубой от гледна точка на това, че беше приятелски. Видяхме хубави неща в това тежко времето и аз съм доволен. Момчетата се стараха и ги поздравявам. Искаме винаги да даваме най-доброто от себе си, а доколко сме готови, ще разберем в първите мачове от първенството. Надявам сме да бъдем окей и да зарадваме тези хора, които ни подкрепят", каза той.

"Трябва да си вкарваме положенията. Удинезе са перфектни тактически и можем само да се учим от тях. Не крия, че имаме нужда от още един нападател, който да помага на Преслав", добави Янев.
"Не видях разединение, а публика, която ни подкрепяше от първата до последната минута. Нека всички да дойдат, да напълнят стадиона в петък и да помогнат на момчетата, които имат нужда", завърши треньорът на ЦСКА-София.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти