Късмет за Севиля на "Ел Мадригал" (видео)

Късмет за Севиля на "Ел Мадригал" (видео)

Последният мач от втория кръг на Примера противопостави Виляреал и Севиля, но двата отбора разочароваха с представянето си и завършиха 0:0. С най-голяма заслуга за този резултат е стражът на гостите Серхио Рико, който направи няколко блестящи спасявания след почивката. Това беше второ равенство за "жълтата подводница", а Севиля събра актив от 4 точки и се нареди веднага след безгрешните до момента Лас Палмас, Барселона и Реал Мадрид.

Хорхе Сампаоли се отказа от схемата с трима защитници и севилци излязоха подредени в 4-3-3. За Виляреал в титулярния състав се завърна контузеният доскоро Бруно Сориано. До почивката двубоят беше скучен и не предложи почти никакви интересни моменти. Само веднъж Лусиано Вието се отскубна от защитата на домакините и изскочи очи в очи със Серхио Асенхо, но не успя да накаже бившия си тим.
Второто полувреме премина при почти постоянен натиск на Виляреал. След грешка на Стеван Нзонзи резервата Рафаел Сантос Боре стреля опасно, но Серхио Рико спаси. Стражът на Севиля беше на висота и секунди по-късно, когато изби удар на Ману Тригерос в гредата. Виляреал продължи да притиска съперника и отново Сантос Боре се озова на стрелкова позиция, но Рико внимаваше.

В последните минути темпото на игра рязко спадна и двата тима видимо се примираха с нулевото равенство.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти