Гонзо: Доволен съм, Черно море играе винаги за победа

Гонзо: Доволен съм, Черно море играе винаги за победа

Треньорът на Черно море Георги Иванов - Гонзо остана изключително доволен от победата над Берое в 9-ия кръг на Първа професионална лига. Успехът над прекия конкурент в средата на таблицата е много важен за "моряците", които прекъснаха серията от четири мача без победа.

"Получиха се нещата. Можехме да решим мача и по-рано, но след изгонването на Иво Иванов вече контролирахме изцяло събитията. Опитваме се да бъдем агресивни, днес спечелихме с владеенето на топката. Проблемът в нашите домакински мачове е в подценяването на съперниците и конкретните ситуации. Ранният гол внесе спокойствие в редиците ни.

Очаквахме, че Берое ще заиграе по-открито. Радвам се на победата над отбор, който ни е пряк конкурент за шестицата. Трябва да сме доволни от това, което показа Черно море. Не съм бил изнервен в нито един момент, въпреки негативната серия, защото отборът е добър и има възможности. Както можеш да спечелиш три мача, така може и да загубиш три мача. Радвам се за голмайстора Иван Коконов, както и за целия отбор. Поздравявам момчетата. Относно предстоящия мач с Верея - излизаме за победа. Няма значение дали е ЦСКА, Лудогорец или Верея", каза още Иванов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти