Ивайло Йорданов: Момчетата играха добре

Ивайло Йорданов: Момчетата играха добре

Помощник треньорът на Берое Ивайло Йорданов коментира поредния тежък резултат за отбора. Днес "заралии" загубиха домакинството си на Черно море с 1:0 в мач от 9-ия кръг на Първа лига.

"Конкретната причина да загубим е, че не отбелязахме гол. Ще анализираме мача и ще видим къде сбъркахме при гола. Просто стана много бързо. Това не трябва да е оправдание. След като сме получили гол трябва да показваме хъс и желание да обърнем резултата. Всеки ранен гол обърква тактиката на един отбор, както е и в нашия случай. Не успяхме бързо да изравним. После останахме с 10 човека. Мисля, че момчетата играха добре и имаха желание да обърнат мача, за което им благодаря", сподели Йорданов.

"Не можем да виним нито един играч. Вътре на терена играчите горят. Искам да благодаря на истинските фенове, които ни подкрепяха. Проблеми винаги може да се случат. Ще видим какво е състоянието на Венци. Губим капитана на Берое за един мач минимум. Ще намерим някакво решение за следващия мач", добави още Ивайло Йорданов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти