Монтана тръгна за Стара Загора без Мурадов, Васев и Бала

Монтана тръгна за Стара Загора без Мурадов, Васев и Бала

Отборът на Монтана замина тази сутрин за Стара Загора. От групата за мача с Берое в събота отпаднаха контузените Раиф Мурадов, Андреас Васев и бразилеца Данило Бала. Ст. треньорът Атанас Джамбазки остави на стадион „Огоста” полузащитника Николай Чипев и нападателите Петър Атанасов и Атанас Илиев и включи сред 18-те юношите Марио Благоев и Борислав Дамянов. От София в новия клубен автобус ще се качи и станалият вчера баща на дъщеричка полузащитник Георги Коруджиев. От 16.30 часа футболистите на Монтана ще направят една тренировка на едно от тренировъчните игрища на Верея.

групата на Монтана за мача с Берое:

вратари: Христо Иванов, Ивайло Василев;

защитници: Иван Михов, Тихомир Трифонов, Антон Полюткин, Гийерме да Соуса-Шоко, Марио Благоев, Христос Кондохристос, Юлиян Чапаев, Диарасоуба Бамба;

полузащитници и нападатели: Георги Коруджиев, Даниел Генов, Маркос Маркиньос, Костадин Дяков, Сергей Георгиев, Фернандо да Силва, Стивън Петков, Борислав Дамянов.

ст. треньор: Атанас Джамбазки.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти