Фетел не намира извинение за лошото представяне на Ферари

Фетел не намира извинение за лошото представяне на Ферари

Себастиан Фетел не намира извинение за разочароващото поведение на Ферари на пистата този сезон, но вярва, че тимът все пак е по-добър в сравнение с миналата година и напредва с всеки изминал ден.

През 2015-а Скудерия спечелиха три състезания с Фетел и завършиха втори в класирането при конструкторите, което им даде надежда, че през 2016-а ще имат шансове да се борят за титлата с Мерцедес. Нещата не се развиха така и Ред Бул ги изпревариха в класирането.

"Не оспорвам факта, че резултатите липсват. Не мога да извиня това, но ви уверявам, че във фабриката се работи сериозно. От деня, в който дойдох, досега са се променили много неща, при това фундаментални. За съжаление във Формула 1 нещата не стават с едно кликване на мишката, резултатите на пистата не идват толкова лесно. Това е част от играта и е справедливо. Ясно е, че амбициите ни са по-големи, целите ни са по-високо, и когато не успяваме да ги стигнем, разочарованието е огромно. Но както казах, полагаме много усилия и работим, за да променим резултатите", заяви шампионът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти