Рори Макилрой: Да скъсам с Вожняцки беше правилното решение

Рори Макилрой: Да скъсам с Вожняцки беше правилното решение

Един от най-добрите голфъри в света Рори Макилрой за пореден път обяви, че решението му да скъса с Каролин Вожняцки е било правилно. Северноирландецът скъса с тенисистката през май 2014 г., след като поканите за сватбата между двамата вече бяха изпратени.

Макилрой заяви, че сега е на "едно добро място", на което "няма простотии, няма актьорска игра и показване". Той намекна, че това са причините за раздялата му с датчанката.

Каролин направи отношенията им доста публични, като пускаше в социалните мрежи снимки и коментари на много от нещата, които двамата правеха заедно. Именно тя разкри, че той е скъсал с нея с кратко телефонно обаждане, а края на връзката е била напълно изненадваща. Те бяха заедно около три години, а в края на 2013 г. се сгодиха.

"Мислех, че ще е подходящо да съм с някой, който е в подобна позиция като мен, коментира Макилрой относно това, че и двамата са спортисти и имат много пътувания. - Но не е така, защото не можеш да се измъкнеш от това и да се върнеш в реалния свят. Освежаващо е да съм с някой, който живее нормален живот, а не е "О, частният ми самолет закъснява с 30 минути".

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички