Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Пипо Индзаги и Парма продължават битката към Серия "Б"

Пипо Индзаги и Парма продължават битката към Серия "Б"

Тимът на Филипо Индзаги Венеция записа четвърта поредна победа в Лега Про-група Б, третото ниво на италианския футбол. Венецианците надвиха като гост с 3:1 Самбенедетезе в мач от 27-ия кръг на първенството.

Алехандре Хейхо (53), Мурсера (56) и Морео (89) бяха точни за гостите, докато Манкуса от дузпа в последните секунди оформи крайния резултат.

Момчетата на СуперПипо вече имат 17 победи през този сезон, като продължават да бъдат лидери с актив от 58 точки. Основният им конкурент Парма обаче продължава да диша във врата на отбора от Венеция с актив от 55 точки. Бившият тим на Христо Стоичков и Валери Божинов победи с 1:0 ФералпиСало далеч от "Енио Тардини". Звездата на тима Емануеле Калайо бе точен в 8-ата минута със своя четвърти пореден гол и общо 11-и за сезона. Парма също записа четвърти пореден успех. Интересното е, че Венеция и Парма играха един срещу друг преди да започнат победните серии на двата тима. Двубоят във Венеция завърши 2:2, след като гостите водеха с два гола на почивката.

Третият в класирането е отборът на Падова с 52 точки. Само първият в крайното класиране се изкачва в Серия "Б" директно.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти