Челси вади 100 милиона евро за Гарет Бейл

Челси вади 100 милиона евро за Гарет Бейл

Шампионът на Ангиля Челси е готов да извади 100 милиона евро за нападателя на Реал Мадрид Гарет Бейл. Уелсецът бе преследван от контузии през този сезон и това не се хареса особено на шефовете на “белия балет”. Президентът на клуба Флорентино Перес е готов да изслуша оферти за този футболист, а и други директори на Реал са на подобно мнение, защото смятат, че не може толкова скъп и важен играч да отсъства от терена за толкова дълъг период от време.

Според испанското издание “Дон Балон” от Челси са предложили 100 милиона евро за правата на Бейл, като тази оферта за момента не е била отхвърлена от Перес. Мениджърът на “сините” Антонио Конте иска да върне крилото в Премиър лийг, особено ако от Реал продължат с опитите да отмъкнат звездата на лондончани Еден Азар.

Челси обаче може и да срещне сериозна конкуренция за подписа на Бейл. Той отдавна е в полезрението на Манчестър Юнайтед, откъдето със сигурност ще се включат в преследването на играча. Слухове от Испания пък твърдят, че самият Бейл предпочита да продължи кариерата си на “Олд Трафорд”.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти